• / EU-val 2024

HÅLL GRÄNSEN MOT ABORTMOTSTÅNDARE och ANTIFEMINISTER!

Valet till Europaparlamentet 2024 är ett ödesval. När Europa lider av höger-
populism, krig, människohandel, sexhandel och abortmotstånd, är skälen att rösta för ett frihetligt, fredligt och mänskligt Europa större än någonsin.

Centerkvinnorna är liberala feminister. I skuggan av krig och högerextremism ser vi ett EU där jämställdheten och friheten är på tillbakagång. Det är en katastrofal utveckling. Varken jämställdhet eller frihet kommer gratis. Många av de rättigheter och friheter vi äger idag har historiskt inte varit givna. Nu måste vi försvara dem och hålla gränsen mot abortmotståndare och antifeminister.

Det spelar roll vem som representerar dig i EU-parlamentet. En röst på Centerpartiet är en röst för frihet, jämställdhet och klimatet.

  • Vill du läsa mer om vår politik till EU, klicka här eller till höger.
  • Du vet väl om att du kan förtidsrösta från och med den 22 maj? Gå in på Valmyndighetens hemsida för mer information om var du hittar din närmaste vallokal, klicka HÄR.
  • Centerkvinnorna är en syskonorganisation till Centerpartiet. I EU-valet jobbar vi ihop och om du precis som vi vill ha mer frihet och jämställhdet i EU, ska du välja Centerpartiets valsedel. Läs mer om Centerpartiets politiska förslag här.