Glad sommar!

En intensiv arbetsvecka i Almedalen är nu över för Centerkvinnorna.

Veckan har fyllts med egna seminarier där vi lyft ekonomisk frihet, sexuell frihet och strukturell frihet. Våra seminarier har varit oerhört välbesökta och tillsynes mycket uppskattade av både publik och paneldeltagare. Vi har även deltagit i ett stort antal paneler om mångfald, bostadsmarknad, arbetsmarknad och sexuella rättigheter där vi kunnat bidra med liberal feminism och Centerkvinnornas politik.

Veckan har också kantats av den ständiga oron över Nordiska Motståndsrörelsens antåg till Visby. Vi Centerkvinnor kan aldrig acceptera att den feministiska rörelsens skräms till tystnad och valde därför att ta ett tydligt ställningstagande mot nazismen genom vår kampanj #feministermotnazism. I ett demokratiskt samhälle kan vi aldrig acceptera en uppdelning i vi och dem, då detta sker måste vi som medborgare höja våra röster och säga ifrån.

Ett stort tack till alla Centerkvinnor som har varit på plats, alltifrån ledamöter från förbundsstyrelsen till Gotlands Centerkvinnor och ditresta medlemmar från fastlandet som hjälpt oss att bevaka seminarier, distribuera flygblad och delta i samtal. Tack även till alla ni som hjälpt oss att sprida Centerkvinnornas budskap i sociala medier från andra platser, och på så sätt bidragit till att sprida systerskapet än mer!

Efter veckans alla seminarier och mingel där vi fått tillfälle att möte en rad intressanta personer och organisationer är det nu dags för Centerkvinnornas kansli att ta en välförtjänt semester.

Under två veckor framöver bemannas kansliet men sedan är det semesterstängt 24 juli – 9 augusti. Vi är åter på plats måndagen den 14 augusti. I höst ser vi fram emot att kavla upp ärmarna och bidra till Centerpartiets stämma i september, planera vår jubileumsstämma som äger rum under våren 2018, samt fortsätta arbeta än mer för ett bredare systerskap och mer vardagsnära, liberal och feministisk politik.

Vi hoppas att ni alla får en fantastisk sommar.