Stötta en Centerkvinna

Det är många medlemmar i Centerkvinnor som är egenföretagare och som under Coronakrisen upplever stora utmaningar. Kanske efterfrågar du en tjänst, kanske vill du besöka någon restaurang eller ett boende i sommar. För oss Centerkvinnor är det viktigt att stötta varandra. Här tipsar vi om företag som drivs av Centerkvinnor.

Norrbotten

Ralph Lundstengården i Ersnäs utanför Luleå, drivs av Kristina Holmberg. Gårdsmiljö från 1750-talet med restuarang, café och boende, där musikern Ralph Lundsten växte upp.

Västerbotten

Västerbottenssåpa är en webbshop med bland annat miljövänlig Västerbottenssåpa, lokalt producerad i Vilhelmina. Sara Idenfors är grundare och vd.

Jämtland

Ainas kläder drivs av Aina Sundbaum, Backe, i Strömsunds kommun. Det är en mobil butik, men det finns också en lagershop på Kyrkvägen 70 i Backe, norr om Ramsele. Den är öppen må-ons 10 -16, övrig tid ring 070-295 74 53.

Småland

Solabergs spa & interiör i Lagan utanför Ljungby, drivs av Judit Svensson. På gården finns spa, boende och en interiörbutik.

Ekonomitjänst Ekaremål, redovisningsbyrå i Rottne utanför Växjö som drivs av Yvonne Ekaremål.

Östergötland
Sockerbagarnas café på Norra promenaden 110 i Norrköping. Mysigt café med både sött och salt, som drivs av Badiha Yaacoub.

Dalsland

Elsa Textil & Inredning i Högsäter, Färgelanda kommun. Facebook: Elsas syskrin. Tyg, garner, symaskiner, sykurser, inredning.

Bohuslän

Kungelfs Gästgifveri i Kungälv norr om Göteborg, drivs av Fredrika Selinder, som håller på att ställa om verksamheten från turistanläggning till ett affärshus för entreprenörer. Har även konsultföretaget Selinder & co, med fokus på företagande kvinnor.