Utbildningar

Centerkvinnornas riksorganisation håller regelbundet seminarier och utbildar medlemmar digitalt. I vår fokuserar vi på att stötta medlemmar i Centerkvinnorna som kandiderar i valet 2022 och att se till att jämställdhetsfrågorna får genomslag.

Har du frågor om våra utbildningar och seminarier, maila: centerkvinnorna@centerpartiet.se

Kalendarium:

Tisdag 18 januari kl 19-20. Inför årsmötet 2022
Vi går igenom Centerkvinnornas årsmöteshandlingar 2022 och nyheter i organisationen i år.

Onsdag 26 januari kl 18.30-20.00. Möt palestinska kvinnor i PWWSD
Lär dig mer om det projekt för politiskt aktiva kvinnor i Palestina som Centerkvinnorna och VAO, Världen angår oss, stöttar genom CIS, Centerpartiets Internationella Stiftelse. Vi får möta projektledare och deltagande kvinnor i organisationen PWWSD, Palestinian Working Women’s Society for Development.

Grundkurs i Liberal feminism

Vi återkommer om datum för grundkursen i Liberal feminism, som hålls av förbundsstyrelseledamoten Elizabeth Peltola.

10 februari Jämställdhetspolitik i praktiken i region och kommun
Trine Vikinge, Linköping, förbundsstyrelseledamot.

Må bra i politiken
Centerkvinnorna bjuder in dig som är medlem till en kurs som pågår under ett halvår om att som kvinna i politiken må bra över tid, känna glädje och ta hand om sig själv och varandra. Kursledare är Johanna Engström som är legitimerad psykolog och arbetar med behandling av psykisk ohälsa och förutom det själv är Centerkvinna och aktiv inom politiken i Uppsala.
Utbildningen genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Måndagar 8 november, 6 december, 17 januari, 7 februari, 7 mars FULLT!
Torsdagar: 4 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, 10 mars. FULLT!

Centerkvinnorna i hela Sverige

Centerkvinnorna består av ett nätverk av kvinnor i hela landet, och många avdelningar och distrikt anordnar också lokala evenemang. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, eller komma kontakt med Centerkvinnor där du bor.

Centerkvinnorna samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. Om du är Centerkvinna och vill anordna en lokal studiecirkel kan du hitta ditt lokala distrikt på denna länk.

Mer information om de utbildningar avdelningar och distrikt kan hålla lokalt i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i denna flyer , 400.8 kB..