• / Nyheter
  • / Politiskt sakkunnig sökes för föräldravikariat

Politiskt sakkunnig sökes
för föräldravikariat

Är du samhällsintresserad i allmänhet och jämställdhetsintresserad i synnerhet? Vill du bistå i utvecklandet av en socialliberal feministisk politik? Har du erfarenhet av politikutveckling, jämställdhetsarbete och är bra på att skriva? Då har vi tjänsten för dig!

Som politiskt sakkunnig hos Centerkvinnorna är ditt fokus politisk påverkan för att få genomslag för Centerkvinnornas feministiska politik, nationellt, regionalt och lokalt. Du omvärldsbevakar och tycker om att skriva vassa och tydliga texter. Du trivs i ett litet tajt gäng som respekterar varandra och hjälps åt. Hos oss är din roll viktig för att hela laget ska lyckas. Har du dessutom koll på Centerrörelsen är det extra meriterande.

Om du tycker ovanstående stämmer in på dig vill vi att du söker tjänsten som jämställdhetspolitiskt sakkunnig på Centerkvinnornas Riksorganisation.

Centerkvinnorna är en av Sveriges största politiska kvinnoorganisationer med ungefär 5000 medlemmar och verksamhet över hela landet. På Riksorganisationen finns för närvarande tre tjänster; en generalsekreterare/kanslichef, en jämställdhetspolitiskt sakkunnig och en kommunikatör/organisationsutvecklare.

Läs mer och sök tjänsten här!